Herroepingsrecht

Recht op herroeping 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Als een artikel beschadigd wordt teruggestuurd, kan Coco Network van de consument een schadevergoeding eisen die in verhouding staat tot de waardevermindering die het artikel ondergaan heeft.

Coco Network adviseert een koerierdienst in te schakelen bij het retourneren van de artikelen om het pakket te kunnen volgen via een Track en Trace nummer.             Coco Network kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de terugbetaling van artikelen bij verlies, diefstal of beschadiging. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cocomae.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is